PDA

Просмотр полной версии : Bremz!!!

Carlito
25.02.2005, 17:52
Vai kāds varētu apskaidrot šādu lietu: pēc bremžu uzliku (priekšējo) maiņas nenodziest signālampa panelī! Un kur atrodas kontaktori,kuri ieslēdz šo lampu, pie uzlikām es neko tādu nemanīju? Palīdziet!

Jakuza
25.02.2005, 21:17
Sakuma vajadzetu zinat kada tev masina, piemeram GOLF III ja deg signala lampa, tad tas nozime ka ar ABS kaut kas nav kartiba.

Влад
26.02.2005, 12:53
Ты проверь работает ли АБС... если работает , но лампа горит , значит накрылся один из датчиков АБС..... Зимой такое часто бывает......

РЕДАКТОР
27.02.2005, 13:25
Vai taja sistema kaut kur kaut kas uz iso iet. Vai ta lampa pastavigi deg vai ari pec kada laika nodziest?

Jakuza
27.02.2005, 20:57
Первоначальное сообщение от Влад
Ты проверь работает ли АБС... если работает , но лампа горит , значит накрылся один из датчиков АБС..... Зимой такое часто бывает......

Nihrena esli datcik nakrivaetsja sistema ne rabotaet. provereno li4no...

Влад
27.02.2005, 21:55
Первоначальное сообщение от Jakuza
Nihrena esli datcik nakrivaetsja sistema ne rabotaet. provereno li4no... Возможно ты прав , таких проблем никогда небыло..... Но вото по наслышке , лампа бывает загарается из-за глюка....... оголился проводочек , на него попала соль и т.д и т.п!!! Ему главное проверить работает АБС или нет......А Щас это сделать легко... Зима на дворе!

Jakuza
28.02.2005, 02:44
s etimi dat4ikami voobse beda nakrivaetsja odin i dalee vse menjae6 vse po krugu, ja uze odin krug sdelal...

Felix
28.02.2005, 03:23
.. u menja tozhe otkljuchaetsja pereodicheski... inoda ot vieb.. viboen na dorogah... a sejchas vidatj ot moroza.. x znaet chego za hrenj... a kak toljko v servis nadumaesh.. tak srazu vsje O.K. horosho hotj lampochka estj.. znaesh chego zhdatj ot mashini i kak dejstvovatj....
P.S. takoj Fun bez ABS katatsja :rolleyes:

Carlito
02.03.2005, 19:35
Jā, vainīgs nepierxtīju modeli! ;-( Man ir Bora 2001.g 1.6 16v. ABS darbojas, viss tehniski it kā ir kārtībā. Bet tik tā lampiņa ... :-(
Kāds cilvēks teica ka tas varētu būt noņemams uz kompja, bet kompis man patālu un negribas ticēt ka tāda nieka dēļ būs jāpiķo kompiniekam ;-( ...
Varbūt kādam ir pieredze?

Влад
02.03.2005, 22:39
Бора эта вообще полный глюк...... Как и кто её собирал !?!?!?!
Но по качеству что очень странно ниже гольфа на много... Хз почему....... Глюки там проктически со всем.. в том числе и с компом...... Начала глючить.. продай......

РЕДАКТОР
02.03.2005, 23:11
Papeti vai tiesam nav kaut kur isais. Drosinataji nagluko. A kur tavs autins stav, ara vai garaza? Ja ara tad pagaidi kamer siltaks paliks varbut nodzisi pati, ja protams vina netracina tevi degosa stavokli. Es piemeram tagad sitaja sala katru ritu reguleju pulksteni, negrib vins darboties kaut nosit vinu.

Unregistered
04.03.2005, 13:09
Tur jau taa probleema ka tracina! Naak laiks dziit tehnisko apskati, bet tiem taadas lampas nepatīk! Un gljuko vinja tie$aam paarsteidzo$i! Kaut gan citaadi for$s auto, pret golfu es nemainiitu nekaadaa gadijumaa! ;-)